Zorg op afstand

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar kunt wel wat extra hulp gebruiken. Dit is mogelijk met professionele thuiszorg die voor dagelijkse zorg bij u langs komt. Naast de zorg aan huis is het ook mogelijk dat u een deel van de zorg op afstand krijgt via de iPad door de verpleegkundige of verzorgende van ActiVite.

Zorg op afstand verzorgende

Wat houdt het in?

Via de iPad neemt de verpleegkundige of verzorgende op een samen afgesproken tijdstip contact met u op. U krijgt dan bijvoorbeeld dagelijks een inbelmoment ter herinnering aan uw medicijninname. Heeft u diabetes? Dan kunt u via de iPad begeleiding krijgen bij het spuiten van insuline. Maar u kunt ook een inbelmoment krijgen rond het dagelijkse opstaan, aankleden of steunkousen aantrekken. De contacten gaan makkelijk en snel. Bovendien versterken de contacten het gevoel van veiligheid.

Daarnaast biedt de iPad online informatie over uw gemeente. U kunt de krant lezen en contacten leggen met familie en vrienden. Op deze manier blijft u betrokken bij de wereld om u heen.

Wat zijn de kosten?

Om deel te kunnen nemen heeft u een geldige indicatie voor verzorging of verpleging van ActiVite nodig. Tijdens een uitgebreide intake wordt er in overleg met u gekeken of u in aanmerking komt voor Zorg op afstand.

Aanmelden

Om Zorg op afstand aan te vragen neemt u contact op met ActiVite via telefoonnummer (071) 516 14 15 of per e-mail: inbeeld@activite.nl

ActiVite portretten

"Je denkt dat het niet meer kan op deze leeftijd, verliefd worden. Maar toch gebeurde het."

voorkant activite portretten

Lees de mooiste verhalen van onze clienten en collega's in ActiVite Portretten.