Verzorging en Verpleging

Iedereen die wat ouder wordt wil zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Met de ondersteuning van onze wijkteams kan dat en houdt u zelf de regie over uw leven. Ook als u een ernstige of chronische ziekte hebt of na een ziekenhuisopname thuis nog zorg nodig heeft.

Activite 1808 low res-36

Onze verzorgenden en verpleegkundigen geven u de zorg die u nodig heeft. Dit kan acute zorg zijn, bijvoorbeeld bij problemen met een katheter, stoma of infuus. Maar u kunt ook bij ons terecht voor zorg op vaste dagen en momenten of meerdere zorgmomenten per dag.

Indicatie en zorgplan

Eén van onze wijkverpleegkundigen komt bij u thuis om de indicatie te stellen. Tijdens het gesprek bespreekt zij met u en uw mantelzorger uw situatie. Uitgangspunt daarbij is altijd: Wat kunt u zelf nog doen, welke mantelzorg is er aanwezig en waarvoor heeft u professionele zorg nodig? De gemaakte afspraken worden vastgelegd in het zorgplan en dat is de basis voor onze zorgverlening. Regelmatig zullen we dit zorgplan samen met u evalueren om te beoordelen of de zorg die we leveren nog de juiste is of dat er aanpassingen gemaakt moeten worden. Eén van de verzorgenden of verpleegkundigen uit het wijkteam wordt daarnaast uw vaste aanspreekpunt.

Speciale zorg

Naast de basiszorg kunt u bij ons terecht voor speciale vormen van verzorging en verpleging. Klik op de links hieronder voor meer informatie over:

Chronische aandoeningen

Heeft u een bepaalde aandoening of een chronische ziekte? Wij hebben expertise op het gebied van:

Zorg nodig?

website-button-roze

Diensten aan huis

Reuze handig! Leden van de Ledenorganisatie kunnen gebruikmaken van:

Kijk hier voor het volledige overzicht diensten aan huis

ActiVite portretten

"Je denkt dat het niet meer kan op deze leeftijd, verliefd worden. Maar toch gebeurde het."

voorkant activite portretten

Lees de mooiste verhalen van onze clienten en collega's in ActiVite Portretten.