Particuliere huishoudelijke hulp

voor o.a.: schoonmaak, kookhulp en boodschappen

Actief Plus biedt de mogelijkheid om zelf (extra) huishoudelijke ondersteuning in te kopen. Bijna alles is mogelijk: van schoonmaakboodschappen, en de hond uitlaten tot een kookhulp en thuis strijken. Zolang het maar om huishoudelijke klussen gaat. Kunt u zelf niet meer zo goed koken? Dan kan een hulp van Actief Plus bijvoorbeeld een paar keer per week komen koken. Of geef eens een cadeaubon voor een grote schoonmaak. Want iedereen kan wel eens wat extra hulp gebruiken.

Klik hier voor een overzicht van de werkzaamheden

Altijd direct inzetbaar

De particuliere huishoudelijke ondersteuning van Actief Plus biedt veel voordelen. Wij werken met een betrouwbaar en goed gekwalificeerd team. Daarnaast is er altijd een persoonlijk begeleidster die contact opneemt om te bespreken hoe het gaat. Nog een groot voordeel is de continuïteit: bij ziekte of vakantie wordt een vervangende hulp geregeld. Er zijn geen wachtlijsten, de hulp is direct inzetbaar.

Zekerheid voor u èn de hulp

De meeste andere zorginstellingen die huishoudelijke ondersteuning bieden, doen dit in de vorm van bemiddeling. Dan bent u in feite de werkgever. Bij Actief Plus hebben de medewerkers die worden ingezet een dienstverband bij Actief Plus. Dat geeft hun zekerheid, bijvoorbeeld bij vakantie en ziekte, en collega's op wie ze kunnen terugvallen. Ook voor u is er zo veel meer zekerheid: Actief Plus zorgt voor de continuïteit èn bewaakt de kwaliteit.

Klik hier voor een interview over particuliere Huishoudelijke ondersteuning.

Kosten

Ledenprijs € 21,50 per uur.
Niet-ledenprijs € 22,50 per uur.

Klik hier om particuliere huishoudelijke ondersteuning aan te vragen.