Huishoudelijke ondersteuning

Huishoudelijke ondersteuning is er voor mensen die, als gevolg van ouderdom, ziekte, handicap of bijvoorbeeld een operatie, (tijdelijk) niet meer in staat zijn om zelf het huishouden te doen. Als ook hulp van familie, buren of kennissen ontbreekt of niet meer toereikend is, kunt u een beroep doen op ActiVite Actief Plus. Samen met u kijken wij welke huishoudelijke taken u zelf nog kunt en waarbij wij u gaan ondersteunen. Ook kunnen wij helpen met de verzorging van planten en dieren en ondersteunen bij de opvoeding van kinderen.

Hulp bij het huishouden afwassen

Wij streven ernaar u een vaste hulp te bieden. Mocht uw medewerker onverhoopt verhinderd zijn, dan zorgen wij voor continuïteit. Onze medewerkers zijn professioneel, deskundig en betrouwbaar en benaderen onze cliënten met respect.

Particuliere huishoudelijke hulp

Door bezuinigingen in de zorg worden indicaties nu voor minder uren afgegeven terwijl de hulpvraag hetzelfde blijft. Actief Plus biedt nu de mogelijkheid om zelf extra huishoudelijke hulp in te kopen.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Bent u al klant van ActiVite Actief Plus?

Bent u al klant en heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan met ActiVite Actief Plus via (071) 516 13 29 of stuur ons een e-mail  

Diensten aan huis

Reuze handig! Leden van de Ledenorganisatie kunnen gebruikmaken van:

Kijk hier voor het volledige overzicht diensten aan huis

ActiVite portretten

"Je denkt dat het niet meer kan op deze leeftijd, verliefd worden. Maar toch gebeurde het."

voorkant activite portretten

Lees de mooiste verhalen van onze clienten en collega's in ActiVite Portretten.