Dagverzorging (Begeleiding groep)

Dagverzorging is de verzorging, begeleiding en opvang van ouderen of gehandicapten in groepen op een centrale locatie, dus niet thuis. Een team van professionele activiteitenbegeleiders en verzorgenden begeleiden en ondersteunen hen en zorgen voor een zinvolle dagbesteding. De activiteiten zijn divers. Om een indruk te geven: creatieve activiteiten, gymnastiek, bingo, geheugentraining of een wandeling maken.

ACTIVITE 0707 low res-26

Voor de eventueel aanwezige mantelzorg biedt dagverzorging de gelegenheid om de dag naar eigen inzicht in te vullen. Ook voor mantelzorgondersteuning en vrijwilligersdiensten kunt u terecht bij ActiVite.

Waar vindt u dagverzorging?

Dagverzorging wordt in zowel Leiden, Alphen aan den Rijn als Teylingen gegeven. De gebouwen zijn toegankelijk voor senioren en minder validen. Klik op 'ActiVite bij u in de buurt' en selecteer 'Dagactiviteiten' voor een locatie bij u in de buurt.

In Leiden organiseert ActiVite de dagverzorging samen met Stichting RADIUS en in Alphen aan den Rijn, en Teylingen samen met de woonservicecentra van ActiVite.

Diensten aan huis

Reuze handig! Leden van de Ledenorganisatie kunnen gebruikmaken van:

Kijk hier voor het volledige overzicht diensten aan huis

Ook vrijwilliger worden?

"Ik voel me nuttig als ik hier vrijwilligerswerk kan doen."

Word ook vrijwilliger in een Ontmoetingscentrum Dementie of bij de Dagverzorging!

Zorgverlening bij u in de buurt! Zoek met de locatiewijzer