Zuidervaart Alphen aan den Rijn

Zuidervaart

Welkom in Zuidervaart!

ActiVite Zuidervaart is een verpleeghuis waarop het woord vrijheid in de ruimste zin van het woord van toepassing is. U woont er in een door uzelf ingericht zorgappartement en bepaalt uw eigen levensritme. Met andere woorden: u houdt de regie over uw eigen leven en uw keuzes worden gerespecteerd door zowel uw medebewoners als de medewerkers.

Wonen in Zuidervaart betekent niet wonen tussen alleen maar Alphenaren en van een bepaalde geloofsovertuiging. De bewoners hier vormen een gemêleerd gezelschap; ze komen uit alle delen van Nederland en zijn van alle gezindten. In Zuidervaart voelt u zich thuis, omdat u er vrij bent in uw keuzes.

Klik hier voor de informatieve video van Zuidervaart

Wat anderen zeggen over Zuidervaart

"Zeer goede zorg! De medewerkers zijn vriendelijk en doen wat afgesproken is. Zij staan altijd voor je klaar."

"De ouderen werden met liefde behandeld en aangesproken. Uit alles sprak hart voor het vak."

"Er is goed overleg met het teamhoofd en de bewoners. Het teamhoofd doet haar uiterste best om problemen op te lossen en tegemoet te komen aan de wensen van de bewoners, voor zover dat haalbaar is."

Zuidervaart

Modern, licht en kleurrijk wonen

ActiVite Zuidervaart in Alphen aan den Rijn is een modern, licht en kleurrijk woonservicecentrum waar cliënten en medewerkers zich thuis voelen. Bij de bouw is veel aandacht geschonken aan een ruime opzet, gezellige meubels, veel ramen en kleuren in het gebouw. Zodra men ActiVite Zuidervaart binnenstapt, komt men in een grote hal waar zich de receptie bevindt, een aantal kantoorruimten en een winkeltje.

Zuidervaart heeft 58 éénpersoonsappartementen en 2 tweepersoonsappartementen. De appartementen zijn verdeeld over 2 units die rondom een binnentuin liggen. In elke unit bevinden zich tevens een huiskamer voor algemeen gebruik en een personeelskantoor.

De appartementen in Zuidervaart zijn licht en ruim (36 m2) en zijn standaard voorzien van een keuken met koelkast, servieskast en een badkamer. Verder kunt u het appartement inrichten zoals u zelf wilt. Alleen het bed moet een seniorenbed zijn. Dit in verband met eventuele (toekomstige) zorg die u krijgt.

In de appartementen is een alarmsysteem. Via een knop in de wand of een halszender kunt u in contact komen met een medewerker.

Ondanks dat u met meerdere mensen in één gebouw woont, is de deur van uw appartement, uw voordeur. Zowel bewoners als medewerkers mogen niet ongevraagd in uw appartement komen. Privacy wordt binnen ActiVite Zuidervaart erg belangrijk gevonden.

ActiVite Zuidervaart

Zuiderkeerkring 2
2408 TW Alphen a/d Rijn
Telefoon: (0172) 494 813

Werken in een verpleeghuis

Benieuwd naar onze vacatures in de verpleeghuizen? Kijk dan hier.

Welkom thuis!

Lees de folder Welkom Thuis, met alle informatie over het wonen in een zorgappartement van ActiVite!

voorkant welkom ZA

Vrijwilliger in een verpleeghuis

Activite 3007 Voorhout low res-122Wij zoeken vrijwilligers in: