Noorderbrink Alphen aan den Rijn

Noorderbrink

Welkom in Noorderbrink!

ActiVite vindt het belangrijk dat u zo lang mogelijk die dingen blijft doen, die u zelf nog kunt en de regie houdt waar u kunt. Wij bieden u ondersteuning daar waar u dat zelf niet meer kunt en maken hier met u afspraken over. Die leggen we vast in een zorgleefplan. In ActiVite Noorderbrink wonen alleen mensen met een lichamelijke zorgvraag. Dat betekent dat er geen mensen wonen bij wie de diagnose dementie is gesteld.

noorderbrink1

Wat anderen zeggen over ActiVite Noorderbrink

"Ik woon hier nog niet zo lang, ik heb het erg naar mijn zin. Ik ben heel blij met het personeel hier, ze zijn hartelijk en attent. Ze zorgen uitstekend voor me. Ze hebben altijd een luisterend oor."

"Afspraken worden keurig nagekomen en ik word prima verzorgd. Ik ben erg tevreden met mijn woning, het is lekker ruim en ik heb een fijn balkon. Ik vind het eten prima, er is genoeg keus en is is genoeg variatie."

"Ik ben blij hier, ik voel me vrij en gelukkig. Ik vind mijn kamer erg mooi, de kamer is groot en ik kijk leuk op het groen. Het personeel is vriendelijk en ze helpen me goed als het nodig is. Ik ben dankbaar dat ik hier woon."

"Ik vind het buitengewoon goed. De verzorging is heel goed, het personeel is heel aardig en behulpzaam. Er wordt altijd naar me geluisterd en alles gebeurt volgens afspraak."

Bekijk hier de video van ActiVite Noorderbrink

Wonen in ActiVite Noorderbrink

Verpleeghuis Noorderbrink beschikt over 30 éénpersoons zorgappartementen voor langdurig verblijf en 6 éénpersoons appartementen voor kort verblijf. Ieder appartement beschikt over een douche/toiletruimte en een klein keukenblok met kookplaatje, magnetron en koelkast. De appartementen voor langdurig verblijf beschikken bovendien over een balkon. Er is een gezellige en centrale recreatieruimte waar men elkaar ontmoet tijdens de koffie, maaltijden en diverse activiteiten.

ActiVite Noorderbrink

Klompenmaker 156
2401 PR Alphen a/d Rijn
Telefoon: (0172) 760 024

Vragen?

ans met tekst

Werken in een verpleeghuis

Benieuwd naar onze vacatures in de verpleeghuizen? Kijk dan hier.

Welkom thuis!

Lees de folder Welkom Thuis, met alle informatie over het wonen in een zorgappartement van ActiVite!

voorkant welkom ZA

Vrijwilliger in een verpleeghuis

Activite 3007 Voorhout low res-122Wij zoeken vrijwilligers in: