Ben jij wijkverpleegkundige?

En toe aan een ander salaris? Check dit!

Als wijkverpleegkundige kom je bij mensen in hun eigen woonomgeving over de vloer. Door de zorg(processen) goed te coördineren in je team en met de huisarts, maak je de geboden zorg nóg beter en persoonlijker. Je werkt zelfstandig en laat je leiden door je kennis, inzicht en ervaring, ook bij het stellen van indicaties. Je signaleert het als je verandering ziet bij de cliënt en/of zijn mantelzorgers en neemt initiatief als dat nodig is. Voor verwijzers ben jij het visitekaartje van ActiVite; voor collega's ben jij een rolmodel. Je hebt een positieve, opbouwende inbreng en coacht en adviseert bij zorgvragen. Naast je coördinerende rol besteed je een aantal van je uren aan de reguliere verpleging.

Sophie_Floor_voor website

ActiVite heeft als enige zorgorganisatie in de regio de functie van wijkverpleegkundige ingeschaald in FWG 55 (CAO VVT). Het bijbehorende salaris bedraagt maximaal € 4.021,18 bruto per maand op fulltime basis (36 uur). En wij bieden een contract voor onbepaalde tijd.

Wil jij een dynamische werkomgeving, in een actieve en betrokken organisatie, bij een werkgever waar de mens centraal staat? Solliciteer dan nu bij ActiVite! Heb je vragen? Wij gaan graag met je in gesprek! Neem gerust contact op met onze recruiter Ageeth Kooistra of Leonie Smeenk, (071) 516 14 15 of recruitment@activite.nl


Veel gestelde vragen

- Kunnen jullie mij helpen als mijn BIG-registratie is verlopen?
Wil je graag weer aan de slag in de zorg? Maar is je registratie in het BIG-register niet meer geldig? Laat je er dan niet van weerhouden om te solliciteren op een van onze vacatures. Als je als verpleegkundige aan de slag kunt, vergoedt ActiVite je herregistratie!

- Ik ben verpleegkundige geweest. Mijn opleiding is verouderd. Kan ik alsnog solliciteren voor deze functie?
Ja, een diploma blijft geldig.

- Kan ik naast mijn functie een (vervolg)opleiding volgen?
Ja, bij ActiVite kun je een opleiding volgen.

- Kan ik ook solliciteren met een buitenlands diploma?
Ja, de vacatures van ActiVite staan open voor iedereen die voldoet aan de kwalificaties van de betreffende functie. Voor een aantal functies geldt dat medewerkers met een buitenlands diploma een registratie moeten aanvragen. Daarnaast is voor alle functies ook mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal vereist. Buitenlands gediplomeerden die (nog) geen registratienummer hebben, kunnen contact opnemen met het RIBIZ (registratie en informatie beroepsbeoefenaren in de zorg): www.ribiz.nl