Ben jij gediplomeerd 3 IG of verpleegkundige 4?

En toe aan een nieuwe uitdaging? Check dit!

Nathalie_Tom_voor website

Als verzorgende 3 IG ondersteun en begeleid je cliënten vanwege hun ziekte, beperking of leeftijd. Je observeert, signaleert en rapporteert de gevolgen van lichamelijke en/of geestelijke ziekteprocessen en gaat met die kennis aan de slag. Uiteraard sta je er niet alleen voor: je hebt collega's om mee samen te werken en te sparren.

Of ben je gediplomeerd verpleegkundige 4?
Als verpleegkundige niveau 4 maak je de geboden zorg nóg beter en persoonlijker. Dit doe je onder andere door de zorg(processen) goed te coördineren in je team en met de huisarts. Je werkt zelfstandig en laat je leiden door je kennis, inzicht en ervaring. Je signaleert en rapporteert het als je verandering ziet bij de cliënt. Voor de verzorgende collega's ben jij een rolmodel: je hebt een positieve, opbouwende inbreng en coacht en adviseert bij zorgvragen. Naast je coördinerende rol besteed je een aantal van je uren aan de reguliere verpleging.

Wil jij een dynamische werkomgeving, in een actieve en betrokken organisatie, bij een werkgever waar de mens centraal staat? Solliciteer dan nu bij ActiVite! Heb je vragen? Wij gaan graag met je in gesprek! Neem gerust contact op met onze recruiter Ageeth Kooistra of Leonie Smeenk, (071) 516 14 15 of recruitment@activite.nl

 

Veel gestelde vragen

- Kunnen jullie mij helpen als mijn BIG-registratie is verlopen?
Wil je graag weer aan de slag in de zorg? Maar is je registratie in het BIG-register niet meer geldig? Laat je er dan niet van weerhouden om te solliciteren op een van onze vacatures. Als je als verpleegkundige aan de slag kunt, vergoedt ActiVite je herregistratie!

- Ik ben verpleegkundige geweest. Mijn opleiding is verouderd. Kan ik alsnog solliciteren voor deze functie?
Ja, een diploma blijft gelden.

- Kan ik naast mijn functie een (vervolg) opleiding volgen?
Dat kan, je kunt ook bij ActiVite een opleiding volgen.

- Kan ik ook solliciteren met een buitenlands diploma?
Ja, de vacatures van ActiVite staan open voor iedereen die voldoet aan de kwalificaties van de betreffende functie. Voor een aantal functies geldt dat medewerkers met een buitenlands diploma een registratie moeten aanvragen. Daarnaast is voor alle functies ook mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal vereist. Buitenlands gediplomeerden die (nog) geen registratienummer hebben, kunnen contact opnemen met het RIBIZ (registratie en informatie beroepsbeoefenaren in de zorg): www.ribiz.nl