Meest gestelde vragen

VIS_7586

Kan ik bij ActiVite terecht voor vakantiewerk of ander tijdelijk werk?

Ja, bij ActiVite hebben we regelmatig plek voor vakantiewerkers of tijdelijke krachten, voor zowel in de zorg als op kantoor. ActiVite heeft daarom een eigen flexbureau: Zorgtalent.

Heb je interesse in vakantiewerk of ander tijdelijk werk bij ActiVite, dan kun je contact opnemen met een van de medewerkers van Zorgtalent. Kijk op www.zorgtalent.nl voor alle informatie.

Is het mogelijk om bij ActiVite stage te lopen?

Ja, het is zeker mogelijk om bij ActiVite stage te lopen. Je kunt een verzoek doen om voor een stageplaats in aanmerking te komen. Voor meer informatie mail naar opleidingen@activite.nl.

Kan ik ook solliciteren met een buitenlands diploma?

Ja, de vacatures van ActiVite staan open voor iedereen die voldoet aan de kwalificaties van de betreffende functie. Voor een aantal functies geldt dat medewerkers met een buitenlands diploma een registratie moeten aanvragen. Daarnaast is voor alle functies ook mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal vereist.
Buitenlands gediplomeerden die (nog) geen registratienummer hebben, kunnen contact opnemen met het RIBIZ (registratie en informatie beroepsbeoefenaren in de zorg):

RIBIZ
Postbus 6114
2500 BC Den Haag
Fax : 070 340 59 66
E-mail : info@ribiz.nl
Meer informatie vindt u op: www.ribiz.nl

Kan ik ook een open sollicitatie sturen naar ActiVite?

Wanneer je een open sollicitatie stuurt komt die binnen bij onze personeelsadministratie. Zodra er een geschikte vacature vrij komt, neemt de direct leidinggevende of de personeelsmanagementadviseur contact met je op.

Is werk in de zorg te combineren met een gezin?

Veel moeders met kleine kinderen of herintreders denken dat het lastig is om een geschikte baan te vinden. De werktijden komen niet overeen met de schooltijden of er zijn allerlei diploma's nodig. Bij ActiVite is dit geen probleem. De functie Hulp bij het Huishouden is bijvoorbeeld een mooie, zelfstandige baan met veel vrijheid. In overleg met de cliënt kun je schuiven in je werkdagen en tijden als dat nodig is. Bovendien is het vaak een vast adres dicht bij je in de buurt zodat er weinig tijd verloren gaat aan reizen. Ook als verzorgende en verpleegkundige zijn er veel mogelijkheden in uren en werkdagen.

Kan ik aan de slag zonder diploma's?

Sommige functies kun je ook doen als je geen diploma's hebt. Denk bijvoorbeeld aan Hulp bij het Huishouden, een mooie, zelfstandige baan met veel vrijheid. Maar als je verder wilt in de zorg, kun je ook overwegen te solliciteren op een opleidingsvacature. Dan werk en leer je tegelijk, en krijg je ook meteen salaris. De ActiVite Academy start regelmatig opleidingen, die soms ook geschikt zijn voor mensen zonder vooropleiding.

Kunnen jullie mij helpen als mijn BIG-registratie is verlopen?

Wil je graag weer aan de slag in de zorg? Maar is je registratie in het BIG-register niet meer geldig? Laat je er dan niet van weerhouden om te solliciteren op een van onze vacatures. Als je als verpleegkundige aan de slag kunt, vergoedt ActiVite je herregistratie!

9 redenen om bij ActiVite te werken

Kim- fiets

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief