Kwaliteit

Sfeerfoto Opa met kleindochter

"Samen voor de beste zorg" is het motto van ActiVite. Dat betekent voor ons dat we samen met u de zorg en ondersteuning organiseren, die zo goed aansluiten op uw behoeften en wensen. Hiermee zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk uw zelfredzaamheid behoudt en in staat bent zoveel als mogelijk uw eigen keuzes te maken, met de ondersteuning van onze medewerkers. Dat doen we door zorg te bieden die veilig en van een hoog kwalitatief niveau is. Daarbij gaan we altijd uit van uw mogelijkheden en kijken we hoe u, ondanks beperkingen door ziekte en/of ouderdom, zoveel mogelijk uw leven kunt leiden zoals u dat wilt en gewend bent.

Kwaliteit is een onderdeel van ons jaarplan, waarin de kwalteitsdoelen zijn opgesteld. Onze  kernwaarden dragen bij aan de kwaliteit en veiligheid van onze zorg en dienstverlening:

Je bent waardevol

Of het nou gaat om de cliënt of de medewerker: we kijken naar het individu, zijn mogelijkheden, behoeften en wensen. We streven naar ontwikkeling en groei, het versterken van de eigen kracht. Bij onze cliënten doen we dit met passende, doelmatige zorg en ondersteuning. Bij medewerkers bereiken we dit met opleidingen en carrièremogelijkheden die aansluiten bij hun talenten en ambities.

Het gaat om resultaat

Toegevoegde waarde zit in het resultaat, niet in de inspanning. We maken het verschil door doelen te stellen, onze activiteiten hierop af te stemmen, afspraken na te komen en service te bieden.

We zoeken verbinding

Het beste resultaat boek je door open te staan voor de ander, samen te werken met de cliënt en zijn omgeving of systeem, met je collega's en met andere (zorg)partijen.Geef ook uw mening op Zorgkaart Nederland!

button-zorgkaartnederland-400x160-300dpi-geef-uw-mening (1)