Voor bedrijven

Voorkomen is beter dan genezen

Leefstijlverandering en preventie worden steeds belangrijker. Ook voor werkgevers kan een goede preventie grote voordelen opleveren. Gezonde werknemers die lekker in hun vel zitten zijn immers het kapitaal van een bedrijf.

Speciaal voor bedrijven biedt ActiVite:

  • het Personal Health Consult bij u in het bedrijf.
  • het bedrijfslidmaatschap voor uw medewerkers

Samen werken aan gezonde medewerkers

Wilt u ook goed zorgen voor uw werknemer? Met het Personal Health Consult heeft u nu het ideale middel in handen!

Met slechts een geringe investering bereikt u een groot resultaat. Ook logistiek maken we het u makkelijk door onze mobiele locatie bij uw bedrijf te plaatsen.

Door het Personal Health Consult krijgt uw medewerker inzicht in de eigen gezondheidssituatie. Na afloop geven wij adviezen mee waarmee de werknemer zelf aan de slag gaat.

Indien gewenst maken wij voor u een uitgebreide managementrapportage, uiteraard geanonimiseerd. Dit geeft u een goed beeld van de gezondheid van uw werknemers en de risicofactoren voor verzuim in uw bedrijf.
>Lees hier meer over het Personal Health Consult

Het bedrijfslidmaatschap

Aantrekkelijke kortingen voor al uw medewerkers

U bent gebaat bij actieve, gezonde medewerkers die loyaal zijn richting uw bedrijf. Geef hen als eindejaarsgeschenk het bedrijfslidmaatschap van ActiVite!

Voor slechts € 18,- maakt u een medewerker lid. Hij/zij krijgt dan de ledenpas van ActiVite en kan daarmee een jaar lang genieten van korting bij tal van sportscholen, zwembaden, musea en winkels in de regio. Bovendien kunnen ze met korting deelnemen aan de vele cursussen die ActiVite te bieden heeft.

Tenslotte willen wij u nog wijzen op de mogelijkheden die ActiVite uw medewerkers kan bieden op het gebied van mantelzorgondersteuning. Veel mensen zorgen dagelijks voor een zieke partner, een zieke ouder of een ziek of gehandicapt kind. Zij zijn mantelzorger. Dit kan zwaar zijn en soms moeilijk te combineren met een baan. De mantelzorgconsulenten van ActiVite geven cursussen voor mantelzorgers en kunnen ook bij u in het bedrijf een cursus of thema-avond verzorgen.

Meer weten?

Vul dan het aanvraagformulier in. In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag wat ActiVite kan betekenen voor uw organisatie.