Verhuizing

UTS Van der Geest Verhuizingen

15% korting op de standaard verhuizing bij UTS Van der Geest Verhuizingen, Zuiderweg 80, 2289 BR Rijswijk, tel: (070) 399 42 41. Leden kunnen daarnaast 1 week gratis gebruik maken van de opslag bij Van der Geest.

Leden kunnen gebruik maken van de verhuisdirigente, die alle zaken rondom de verhuizing organiseert, zoals het versturen van verhuisberichten, communiceren met zorginstellingen en (re)organiseren van de administratie. De eerste 2 uur zijn gratis, daarna zijn de kosten € 35,00 per uur.

Ook kunnen leden met 15% korting gebruik maken van de Speciale Service voor Ouderen, waarbij de nadruk ligt op extra begeleiding tijdens de verhuizing. Er kan gebruik worden gemaakt van de schoonmaakservice en de handyman met 10% korting, die o.a. apparatuur kan aansluiten en schilderijen en lampen ophangt.

Als je wilt weten of inventaris die niet mee verhuist nog te gelde kunnen worden gemaakt, biedt Boedelbeheer of de Veilingservice uitkomst. je krijgt als lid 10% korting. Wanneer verhuizing niet direct mogelijk is, kunnen leden 1 week gratis gebruik maken van de opslag bij UTS Van der Geest.

Woningontruiming C.V.S.

10% korting op de totale offerte voor hulp bij de praktische en administratieve afwikkeling bij overlijden of verhuizing naar een verpleeg- of verzorgingshuis door Woningontruiming C.V.S. , Jacoba van Beierenlaan 63 in Leiderdorp; telefoon: (071) 589 55 42 of 06-18800062.