Orthopedische schoenen

Van Gils Footcare

Modieuze orthopedische schoenen!

Mooie en draagbare orthopedische schoenen leveren, dat is de uitdaging die Van Gils Footcare graag aangaat. En nu extra voordelig met uw ledenpas! Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u nu 50% korting op uw eerste onderhoudsbeurt van uw orthopedische schoenen, gemaakt door Van Gils Footcare.

Is een orthopedische schoen niet nodig, maar heeft u wel baat bij een steunzool op maat? Ook daarvoor kunt u bij Van Gils Footcare terecht.

U bent voor een voet- en schoenadvies van harte welkom op onze locatie aan de Rietschans 72 in Leiderdorp. U vindt ons in het gebouw van Loopcentrum Rijnland. Bent u niet in staat om naar één van onze locaties te komen en woont u in Leiderdorp, Leiden, Voorschoten, Oegstgeest, Katwijk, Wassenaar of Zoeterwoude? Dan biedt Van Gils Footcare de mogelijkheid tot bezoek aan huis.

Voor meer informatie klik hier. of bel: (071) 3016351

GRATIS INLOOPSPREEKUUR

Iedere dinsdag van 13.30-14.30 uur houden wij een gratis voeten inloopspreekuur in het Loopcentrum. U wordt gezien door drie deskundigen. Enerzijds door onze orthopedisch adviseur, anderzijds door onze podotherapeut en schoenconsulent.
Iedereen kan binnenlopen zonder afspraak voor advies omtrent voetklachten. U wordt op volgorde van binnenkomst geholpen.

Meer informatie over Loopcentrum Rijnland vindt u op onze website www.loopcentrumrijnland.nl

Of bel (071) 204 02 39