Haarhuis Van Tongeren

Haarhuis Van Tongeren

Ledenvoordeel in de dames- en herenkapsalons van Van Tongeren in Leiden: Breestraat 32, tel. (071) 512 52 12 en in Zoetermeer: Dijkmanschans 198, tel. (079) 331 29 93:

  • 10% korting op kappersbehandelingen.
  • 10% korting op onderhoudsbehandeling en verzorgingsproducten van pruiken en haarwerken.
  • Gratis onderhoudspakket t.w.v. € 35,00 bij aanschaf van een pruik of haarwerk (indien noodzakelijk ook aan huis). 

Haarwerken voor elk probleem

Naast kapsalon is Haarhuis van Tongeren is al meer dan 45 jaar werkzaam als haarwerkspecialist. Cliënten met dun haar, allopecia of mensen die door chemotherapie hun haar verliezen zijn bij hen aan het juiste adres. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van haaraanvullingen. Van hele haarwerken van kunsthaar of echt haar, tot haarstukjes ter grootte van een 2 euro munt.  Vandaag de dag kan alles onzichtbaar opgelost worden, waardoor u zich weer zelfverzekerd voelt en vol zelfvertrouwen de deur uit kunt.

Zodra u het gevoel heeft dat u iets aan uw haar veranderd of toegevoegd zou willen hebben, kunt u altijd een vrijblijvende afspraak maken. Eén van de ervaren en gespecialiseerde haarwerkers zal u dan geheel vrijblijvend alle mogelijkheden laten zien. Alleen een nieuwe coupe met knippen, kleuren of permanenten kan natuurlijk ook. Bel voor een afspraak: (071) 512 52 12.