Voetreflexzonetherapie

Meld je aan voor deze dienst.

De voetreflexologie gaat ervan uit dat door het lichaam energiebanen lopen, die onder andere eindigen in de voeten. De zogeheten reflexzones in de voeten corresponderen met organen, spieren, botten en weefsels. Door het geven van een impuls op deze reflexzones vindt er een stimulerende werking plaats waardoor de zelfhelende kracht van het lichaam geactiveerd wordt. De vicieuze cirkel wordt doorbroken. Dit kan het natuurlijk evenwicht in het lichaam herstellen, waardoor veel klachten vanzelf verdwijnen.

De reacties na een voetreflexbehandeling kunnen per persoon verschillen. Sommigen voelen zich heerlijk ontspannen of blij en als herboren en men slaapt vaak beter. Anderen voelen men zich rillerig, slaperig of loom. Als gevolg van een behandeling komen afvalstoffen vrij, waardoor mensen na een behandeling last kunnen hebben van hoofdpijn of rugpijn. Dit verdwijnt weer na veel water drinken.

Door voetreflexologie kan men zich bovendien bewust worden van bepaalde gewoonten. Men krijgt inzicht in het eigen leven en kan keuzes gaan maken op het gebied van werk, relaties en zelfontplooiing. De reflexoloog helpt u de samenwerking tussen lichaam en geest herstellen. Hoeveel behandelingen nodig zijn verschilt per persoon, maar kan variëren tussen de 4 en 12 behandelingen.

Voetreflexzonetherapie kan uitkomst bieden voor jonge en oudere mensen bij zowel emotionele als lichamelijke klachten waaronder hoofdpijn, obstipatie of chronische aandoeningen. Het kan ook uitsluitend als ontspannende massage worden gebruikt.

Kosten

Ledenprijs vanaf € 46,00 per behandeling aan huis.
Behandeling op locatie is ook mogelijk.