Tapijt- en meubelreiniging

Klik hier om u aan te melden voor deze dienst.

Overweegt u een nieuw tapijt te kopen? Dat is best duur! Waarom geeft u uw huidige tapijt niet een tweede kans met een reinigingsbeurt? Dat is stukken voordeliger en u kunt er gegarandeerd weer een aantal jaren mee vooruit. Ook uw meubels kunt u op laten knappen door ze te laten reinigen. De Ledenorganisatie heeft met de firma ChemDry een korting van 10% voor u afgesproken!

ChemDry werkt met veilige, effectieve onderhoudsmiddelen en volgens de allernieuwste methodes. Hierbij wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke producten, die onschadelijk zijn voor mens en dier. Doordat er gebruik wordt gemaakt van koolzuurbelletjes in plaats van zeep, blijven er geen zeepresten achter en wordt snelle hervervuiling voorkomen. Ook wordt er een beschermlaag aangebracht. Tapijt is binnen twee uur droog, u hoeft niet de hele huiskamer leeg te maken.

Kosten

De basisprijs voor reinigen en beschermen van tapijt is € 7,80 per m2 met een minimumprijs van € 179,00. Exacte tarieven zijn echter afhankelijk van het type meubel/tapijt, locatie en oppervlakte.

Als lid van de Ledenorganisatie ontvangt u 10% korting op alle tarieven, betaalt u geen voorrijkosten en krijgt u garantie op de werkzaamheden. Bovendien krijgt u een GRATIS vlekkenblusser en doekje t.w.v. € 13,25 cadeau. Klik hier voor meer informatie over ChemDry.