Professionele Alarmopvolging

alarmopvolgingU moet er niet aan denken, maar het kan gebeuren. U valt ergens in huis, krijgt het benauwd of wordt onwel. Met een alarmeringssysteem weet u zeker dat u in geval van nood zo snel mogelijk hulp kunt krijgen. U draagt hiervoor een halsketting of polskoord met een alarmknop. Met één druk op de knop slaat u alarm: op elk moment van de dag en vanaf elke plaats in huis, ook als u bijvoorbeeld in de badkamer bent. Een veilig gevoel.

Voor veel mensen is het geruststellend om te weten dat wij dag en nacht paraat staan om verpleegkundige hulp te bieden, als dit nodig is. Hulp die deskundig is en ervaring heeft met noodsituaties. ActiVite biedt deze zekerheid. Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en staan gegarandeerd 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Voor wie?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u gebruik wilt maken van Professionele Alarmopvolging. U bent al wat ouder, u bent chronisch ziek, u hebt lichamelijke beperkingen of u komt net uit het ziekenhuis. In welke omstandigheden u ook verkeert, ActiVite zorgt ervoor dat u met een gerust hart thuis kunt wonen.

Hoe werkt Professionele Alarmopvolging?

Wanneer u kiest voor Professionele Alarmopvolging van ActiVite, kiest u voor gegarandeerde en gekwalificeerde hulp door een verpleegkundige. Nadat u een alarmoproep heeft gedaan krijgt u contact met de meldcentrale. U geeft dan aan wat uw hulpvraag is. Indien nodig zal vervolgens één van onze deskundige verpleegkundigen zo snel mogelijk bij u in de woning zijn om hulp te verlenen.

Kosten

Een abonnement op Professionele Alarmopvolging door de verpleegkundige kost € 10,00 per maand. Als u lid bent van de ActiVite Ledenorganisatie betaalt u € 8,50 per maand.

De eenmalige administratiekosten bedragen € 38,50. Daarnaast betaalt u aan de instelling die het alarmeringsapparaat bij u geïnstalleerd heeft een bijdrage voor de huur ervan en voor de meldcentrale.

Doet u een alarmoproep en komt de verpleegkundige bij u thuis, zijn er twee mogelijkheden:

  • U heeft een zorgindicatie -> de kosten vallen binnen uw zorgverzekering.
  • U heeft geen zorgindicatie -> dan kunnen de kosten hiervan € 38,50 per half uur zijn. Hiervoor ontvangt u per keer een aparte factuur.

Word lid en profiteer!

ActiVite portretten

"Je denkt dat het niet meer kan op deze leeftijd, verliefd worden. Maar toch gebeurde het."

voorkant activite portretten

Lees de mooiste verhalen van onze clienten en collega's in ActiVite Portretten.