Na het ziekenhuis

U wordt opgenomen in het ziekenhuis en weet dat u na thuiskomst nog professionele zorg nodig heeft. Hoe pakt u dat aan?

 vp verbindt been

ActiVite staat altijd klaar om direct de zorg bij u te starten. Een telefoontje van het Transmuraal Centrum van het ziekenhuis is voldoende. Onze wijkverpleegkundige bezoekt u en bespreekt wat u nodig heeft en wat uw wensen zijn. Of het nu huishoudelijke hulp, wondverpleging of hulpmiddelen zijn, wij weten de weg.

Uit het ziekenhuis, en dan?

Lekker terug naar uw eigen vertrouwde huis, waarbij verpleegkundigen u de benodigde zorg bieden. Zij controleren en verzorgen bijvoorbeeld de operatiewonden. Als u thuis komt uit het ziekenhuis staat u er plots zelf voor. Voor die eerste opvang staat het wijkteam van ActiVite gelijk voor u klaar. ActiVite regelt bovendien de nodige praktische zaken, zoals een douchestoel of bedverhoger, en we houden in de gaten of er voldoende verbandmiddelen in huis zijn. Daarbij houden we ons natuurlijk aan het behandelplan dat de arts in het ziekenhuis heeft geschreven. ActiVite levert dus per direct de zorg die nodig is nadat iemand uit het ziekenhuis is gekomen.

Onder 'Zorg en hulp' vindt u meer informatie over de zorgdiensten die ActiVite hiervoor kan bieden.

Wat biedt ActiVite nog meer?

 

Diensten aan huis

Reuze handig! Leden kunnen gebruikmaken van:

Kijk hier voor het volledige overzicht diensten aan huis

Bent u al klant van ActiVite Actief Plus?

Bent u al klant en heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan met ActiVite Actief Plus via (071) 516 13 29 of stuur ons een e-mail