Lees deze pagina voor

ActiVite Noorderbrink

Appartementen

Woonservicecentrum Noorderbrink beschikt over 30 éénpersoons appartementen voor langdurig verblijf en 6 éénpersoons appartementen voor kort verblijf. Ieder appartement beschikt over een douche/toiletruimte en een klein keukenblok met kookplaatje, magnetron en koelkast.  De appartementen voor langdurig verblijf beschikken bovendien over een balkon.

Voorzieningen

Maaltijden

In de recreatiezaal van ons woonservicecentrum kunnen bewoners en hun visite 's ochtends en 's middags een kopje koffie en/of thee drinken. Van maandag tot en met vrijdag is de zaal tussen de middag beschikbaar voor de gezamenlijke warme maaltijd van de bewoners. U kunt zelf kiezen of u deze maaltijd in uw appartement of in de recreatiezaal wilt nuttigen. Voor de broodmaaltijden komt zes keer per week de broodwagen bij u aan de deur langs.

Bezoek is altijd welkom

Bezoek is altijd welkom, dit is tenslotte de woonomgeving van onze bewoners. De hoofdingang is na sluiting van de receptie gesloten. Onze bewoners hebben echter een eigen voordeurbel, waardoor bezoek altijd kan worden binnengelaten.

Activiteiten

In ons woonservicecentrum vinden dagelijks verschillende activiteiten plaats onder begeleiding van een medewerker welzijnsdiensten of vrijwilliger. Het activiteitenprogramma varieert van zingen op maandagochtend tot bewegen voor ouderen op vrijdagochtend.

Bibliotheek

Woonservicecentrum Noorderbrink beschikt over een eigen bibliotheekruimte. U kunt  iedere donderdagmiddag in de bibliotheek terecht. Er wordt 0,20 cent per boek gevraagd. De collectie boeken wordt ieder half jaar via de centrale bibliotheek gewisseld, zodat er altijd volop keuze is. Een lidmaatschap van de bibliotheek is niet nodig.

Internetcafé

In onze recreatiezaal staan een aantal computers ter beschikking van onze bewoners en cliënten. U kunt hier ook gebruik maken van het internet. Ondersteuning is, via de medewerker welzijnsdiensten, aanwezig.

Kapper

Op donderdagmiddag en vrijdagmiddag is de kapsalon geopend. Zowel dames als heren kunnen hier (tegen betaling) ondermeer terecht voor wassen, knippen en föhnen. Er wordt volgens afspraak gewerkt.

Recreatiezaal

In de recreatiezaal kunnen bewoners en cliënten al dan niet met hun bezoek terecht voor een kopje koffie of thee. De koffie en thee worden verzorgd door vrijwilligers. Tevens vinden in de recreatiezaal regelmatig modeshows of bijvoorbeeld verkoop van schoenen plaats.

Winkel

In de hal op de begane grond is de winkel, waar men terecht kan voor kleine boodschappen. De winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.30 - 12.00 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie over woonservicecentrum ActiVite Noorderbrink kunt u contact opnemen met Jeannet Bader, teammanager, via telefoonnummer (0172) 760 024 of per mail j.bader@activite.nl

ActiVite Noorderbrink
Klompenmaker 156
2401 PR Alphen aan den Rijn
Telefoon: (0172) 760 024

Klik hier om de informatie te printen.

ActiVite Noorderbrink

Diensten aan huis

Reuze handig! Leden kunnen gebruikmaken van:

Kijk hier voor het volledige overzicht diensten aan huis