Werken bij

Bekijk hier onze vacatures:

Word jij onze nieuwe collega in Amstelveen?

Voor de regio Amstelveen is ActiVite op zoek naar Verzorgenden C en 3IG, een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Misschien iets voor jou? Bekijk de vacature!


De eerste 100 dagen

We bieden je de eerste 100 dagen een programma aan, waarin je kennismaakt met alles wat wij als organisatie te bieden hebben voor jou maar natuurlijk ook voor de cliënt. We ondersteunen en begeleiden je zoveel mogelijk bij jouw eerste 100 dagen, want we zijn ervan overtuigd dat als jij kunt werken vanuit jouw vakmanschap, de cliënt de beste zorg ervaart. Lees hier verder


Op zoek naar vakantiewerk?

Wil jij samen met ons zorg verlenen aan onze thuiszorg cliënten in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn, de Duin & Bollenstreek of de regio Amstelveen? Wij bieden een goed salaris conform de CAO VVT en je stemt met ons af of je liever in de ochtend, middag of avond werkt. Klik hier voor het interesseformulier.


Naast je studie aan de slag in de zorg?

Studeer je voor verzorgende IG, MBO 4 Verpleegkunde of HBO V, ga je naar het 3e of 4e leerjaar en wil je naast je BOL opleiding werken? Dan kun je bij ActiVite aan de slag!
Afhankelijk van ervaring en de studieresultaten kun je ingezet worden op een van de verzorgende functies, dat wil zeggen Verzorgende C of IG.
Maar ook als je BIG registratie verlopen is. Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor bijscholing en herregistratie. Klik hier voor het interesseformulier.

Wil je graag als oproepkracht aan de slag in de ouderenzorg? Neem contact op met ons flexbureau Zorgtalent via telefoonnummer 071 -516 23 90 of stuur een mail naar info@zorgtalent.nl.
Zorgtalent_logo