Werken bij

Bekijk hier onze vacatures:

BIG registratie verlopen?

Wij vergoeden de herregistratie!

Wil je graag weer aan de slag in de zorg? Maar is je registratie in het BIG-register niet meer geldig? Laat je er dan niet van weerhouden om te solliciteren op een van onze vacatures. Als je als medewerker aan de slag kunt, vergoedt ActiVite je herregistratie!


Bouw mee aan team Hoofddorp!

Voor het gebied rondom Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Badhoevedorp is ActiVite op zoek naar nieuwe collega's.

Heb jij je papieren als

Dan willen we je graag leren kennen! Laat ons je overtuigen dat ActiVite voor jou de ideale werkgever is in een oriënterend gesprek. Of loop een dag mee met onze bevlogen collega's! Neem contact op met teammanager Saskia Krosse (06-11088668) of meld je meteen aan.

button - ik meld mij aan klein


Word jij onze nieuwe collega in Amstelveen?

Voor de regio Amstelveen is ActiVite op zoek naar Verzorgenden C en 3IG, een afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waar je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Misschien iets voor jou? Bekijk de vacature!


Naast je studie aan de slag in de zorg?

Studeer je voor verzorgende IG, MBO 4 Verpleegkunde of HBO V, ga je naar het 3e of 4e leerjaar en wil je naast je BOL opleiding werken? Dan kun je bij ActiVite aan de slag!
Afhankelijk van ervaring en de studieresultaten kun je ingezet worden op een van de verzorgende functies, dat wil zeggen Verzorgende C of IG.
Maar ook als je BIG registratie verlopen is. Dan bespreken we graag de mogelijkheden voor bijscholing en herregistratie. Klik hier voor het interesseformulier.

De eerste 100 dagen

We bieden je de eerste 100 dagen een programma aan, waarin je kennismaakt met alles wat wij als organisatie te bieden hebben voor jou maar natuurlijk ook voor de cliënt. We ondersteunen en begeleiden je zoveel mogelijk bij jouw eerste 100 dagen, want we zijn ervan overtuigd dat als jij kunt werken vanuit jouw vakmanschap, de cliënt de beste zorg ervaart. Lees hier verder


Op zoek naar vakantiewerk?

Wil jij samen met ons zorg verlenen aan onze thuiszorg cliënten in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn, de Duin & Bollenstreek of de regio Amstelveen? Wij bieden een goed salaris conform de CAO VVT en je stemt met ons af of je liever in de ochtend, middag of avond werkt. Klik hier voor het interesseformulier.

Wil je graag als oproepkracht aan de slag in de ouderenzorg? Neem contact op met ons flexbureau Zorgtalent via telefoonnummer 071 -516 23 90 of stuur een mail naar info@zorgtalent.nl.
Zorgtalent_logo