Samen voor de beste zorg

ActiVite staat garant voor de beste zorg. Onze medewerkers doen er alles aan om in overleg met u de zorg te bieden die bij u past. Zorg met een glimlach, noemen we dat. Zo kunt u blijven genieten van alle kleine dingen die het leven groots maken. Persoonlijke aandacht staat bij ActiVite voorop. Wij zijn thuis in alle buurten en hebben geen wachtlijsten. Op deze website vindt u alle informatie over de hulp, zorg en andere ondersteuning die wij u kunnen bieden.

 

 

Zorg thuis

Wonen met zorg

Onze woonservicecentra staan in Alphen aan den Rijn, Leiderdorp, Nieuwveen,  Roelofarendsveen, Sassenheim, Voorhout en Woubrugge.

Wonen met zorg

Diensten en Cursussen

Gezond zijn en gezond blijven. Voor een deel heeft u dat zelf in de hand. ActiVite kan erbij helpen, bijvoorbeeld door te begeleiden bij de verandering van uw leefstijl. Maar ook door u te helpen het evenwicht te bewaren tussen in- ontspanning, te leren voor uzelf op te komen of diensten aan huis te laten komen op een moment dat u schikt. Op deze pagina's vindt u hier alles over.

Diensten en Cursussen

Werken bij

Wil je werken voor een actieve en betrokken zorgorganisatie? Wil je op een zelfstandige manier je vak beoefenen op een hoog kwaliteitsniveau? Kijk dan verder op de volgende pagina's. Daar vind je alles wat je zoekt over de functies, opleidingen en arbeidsvoorwaarden bij ActiVite.

Werken bij

Zorg nodig?

Heeft u thuiszorg nodig? U kunt zelf rechtstreeks zorg bij ons aanvragen. Bel (071) 516 14 15

Bent u huisarts, arts of transferverpleegkundige? En heeft uw patiënt thuiszorg nodig? Bel (071) 516 13 13

Zorg nodig?

Verhalen

'Even écht contact. Voor mij zijn het de kleine dingen die het doen' Lees alle verhalen

Dhr. van Veen-5 klein

 

Kom ook werken bij ActiVite!

'Bij ActiVite krijg je de kans om je kennis op peil te houden en je te blijven ontwikkelen.' Lees verder

Bij ActiVite krijg je de kans
om je kennis op peil te
houden en jezelf te blijven
ontwikkelen.'Bij ActiVite krijg je de kans om je kennis op peil te houden en jezelf te blijven ontwikkelen.' Lees verder

rens web