Samen voor de beste zorg

ActiVite staat garant voor de beste zorg. Onze medewerkers doen er alles aan om in overleg met u de zorg te bieden die bij u past. Zorg met een glimlach, noemen we dat. Zo kunt u blijven genieten van alle kleine dingen die het leven groots maken. Persoonlijke aandacht staat bij ActiVite voorop. Wij zijn thuis in alle buurten en hebben geen wachtlijsten. Op deze website vindt u alle informatie over de hulp, zorg en andere ondersteuning die wij u kunnen bieden.

 

Zorg thuis

Wonen met zorg

Onze woonservicecentra staan in Alphen aan den Rijn, Leiderdorp, Nieuwveen,  Roelofarendsveen, Sassenheim, Voorhout en Woubrugge.

Wonen met zorg

Diensten en Cursussen

Gezond zijn en gezond blijven. Voor een deel heeft u dat zelf in de hand. ActiVite kan erbij helpen, bijvoorbeeld door te begeleiden bij de verandering van uw leefstijl. Maar ook door u te helpen het evenwicht te bewaren tussen in- ontspanning, te leren voor uzelf op te komen of diensten aan huis te laten komen op een moment dat u schikt. Op deze pagina's vindt u hier alles over.

Diensten en Cursussen

Expertise

Met bijna 2500 medewerkers en bijzondere aandacht voor scholing, is het niet vreemd dat ActiVite in verschillende onderwerpen gespecialiseerd is.

Werken bij

Werken bij